Första ämnet... trekant!

Jag o Vanessa  satt hemma hos mig i fredags innan vi skulle ut på krogen och pratade om TREKANT. Det finns ju lite delade meningar om trekanter.. vilka ska man göra det med? ska det vara två killar och en tjej eller två tjejer  och en kille?

Vad kom vi fram till da? joo om vi fick välja skulle det bli två tjejer och en kille =) det skulle kännas bäst om det var med en tjejkompis och en kille man kanske inte känner så bra eller iallafall en kille nån av oss inte har känslor för!
Vi frågade en kille vi känner och blev inte allt för förvånade när han sa att han skulle helst ha trekant med två tjejer hahahah oväntat?!

Men hur går det till da? Vi säger att det är två tjejer och en kille... Alla tre ska ju såklart vara med på det... sen kan man ju börja med att kyssas och smeka varann samtidigt som alla hjälper varann av med kläderna. Forstätter med kyssar och smek under täcket efter man krypit ner i sängen. Det kan vara upphättsande att låta två och två hålla på med varann medans en får titta på... för att sen ge sig in i leken!

Komihåg att det ska vara en rolig grej och att alla ska få lika mycket uppmärksamhet, annars blir det lätt dåligstämining!!

För att få insperation kan man faktist titta på porrfilm (dock inte de grövsta kanske) men där kan man få lite inblick över hur det går till =)
killen kan ju bara ha penetreringssex med en i taget så medans han är i en av tjejerna så kan den tjejen smeka, kyssa eller slicka den andra. Sen byter man...
Eller så suger en tjej av killen medans den andra tjejen sitter gränsle över killens ansikte och blir slickad av honom.
det finns massor att göra tillsammans bara fantasin sätter gränser...

// Linnea

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0