Nyinköpta grejer...

Hej alla bloggläsare... ledsen för de dåliga uppdateringarna, ska bättra mig!!! jag blir så glad när ni kommenterar och vill läsa mer av vad jag har att säga =)

Jaaaa nu så ska jag visa er vad jag har köpt! hahaha varning för känsliga läsare hahah nä skoja bara!





ja vad säger man?! man får ju bjuda på sig själv asså men jag ska ge ett tips... använd båda dessa samtidigt när du är ensam och du kommer ha en sååå härlig stund att du ointe vill göra annat än vara där!!!! ahahhaah

Varför är onani egentligen en sån här grej som inte så många tjejer pratar om? varför är det lite skamset och tabu? killars onani snackas det "alltid" om runka hit och runka dit runka bulle och så... men tjejer onanerar ju oxå... hahaha jag vill få fram mer av tjejernas stunder! jag har dock världens bästa tjejkompisar som man kan snacka om precis vad som med...  de är så roliga för jag kan få ett sms där vi ska säga godnatt och det står...
-godnatt nu ska jag ta på mig själv och sen sova vi ses i morgon!'
hahaha är inte det roligt eller vad?


jag ska oxå dela med mig att igår på alla hjääärtans j-la dag hahahah inget fan asså så lovade jag min käresta att jag gör precis vad han vill i sängen =) vi får väl se hur det slutar!!!! lovar att uppdatera er hahaha

puss o kram Linnea <3

Alla hjärtans dag!!!

jaha snart är det dags för ännu ett alla hjärtans daaaag! så himmla överskattat asså men samtidigt mycket gulligt!!!

vad ska du ge din partner?

själv ska han få ett örngott där det står du är så söt när du sover samt så tänkte jag säga att jag ställer upp på precis vad han vill inne i sovrummet =) hahahaha

undrar om jag får nått? hahaha

/Linnea

Kär o galen...

Hallå hur vet man att man är kär? är det som på film när de gör bort sig hela tiden och fummlar fram orden och ja allt blir fel men är otroligt gulligt?

hahhah¨

ja precis så är det asså!!!! jag är tokkär i min kille vi har varit ihop 3 år dock men jag saknar honom om han är bortrest någa dagar så det gör ont i själen... känner mig alldeles vilsen utan honom och jag vill helst ha en av hans tröjor på mig så jag kan känna hans doft.
när jag vet att han ska komma hem om ett par minuter blir jag alldeles varm och pirrig i kroppen samt att jag vill piffa till mig lite se bra ut och göra honom glad!
när någonting roligt händer är han den första personen som jag vill berätta det för.

det är att vara kär...

jag är nyfiken på hur det känns för en kille att vara kär!? är det lika eller tänker de annurlunda? snälla killar som läser berätta!!!!

snart är det alla hjärtans dag oxå, många tycker att det är onödigt skräp (som min kille) men den dagen finns ju nu så varför inte göra nått gulligt av det? ja visst kan jag hålla med om att det är överskattat men jag gör det bästa av alla situationer =)
till min kille har jag köpt ett örngott (hoppas han inte läser nu...) med ett hjärta på som det står " du är så söt när du sover" på hihihihi

Det bästa som finns att göra med min kille (vi kallar honom K) är att ha en skön myskväll hemma i soffan med ett glas rött vin och en bra film. sitta tätt ihop o ha huvudet på hans bröst och känna värme och närhet!!!
men det är oxå mysigt att gå ut och äta middag och gå på bio eller möta upp vänner för en ölkväll på en mysig pub!

//Linnea

sexstreeeeejk!

Vad gör man om sin partner sexstrejkar? som TUR är gör ju inte min älskling det men jag hade ett förhållande där killen inte ville ha sex på ett helt jävla år! och jag var ju kär så ja jag trodde det skulle gå över men tillslut stod jag inte ut mer hahahah man blir ju liiite trött på att leka med sig själv heeela tiden!

vad är det som gör att nån inte känner nån lust helt plötsligt? är personen otrogen? tycker den inte sin partner är attraktiv längre? gillar han killar nu?

har någon varit i liknande situation som vill dela med sig?!!!

de små trix som jag försökte med fungerade ju inte alls.. jag försökte allt trooo mig!
jag försökte vara romantisk o fia middag, film och mys men endå tog han bort mina händer som försökte smeka han... jag försökte vara lite dominant o ba nu ska vi knulla gaaarrr... jag försökte spela ointresserad så han skulle ta första steget men icke sa nicke hahahah

what a girl to do?

om inget fungerar då är han väl inte så sugen på en... man kan ju inte gärna leva i ett sexlöst förhållande... 
så om förhållandet fungerar trotts inget sex får man ju ta till farbror doktor o prata om saker o ting eller kolla upp så det inte finns nått problem!
men funkar det inte alls o man bara bråkar och mår piss så DUMPA knäppisen du är värd nån som vill ha dig på alla plan!





De tre små orden...

Är det inte mysigt att få ett ricktigt gulligt eller sexigt sms av nån man tycker om? det tycker jag!! det behöver inte stå: jag älskar dig! eller så bara att man är fin eller att personen tänker på en det värmer i hjärtat!

jag är bra på att skicka sånna fiiina sms!! tycker om att göra människor glada! och min älskling vill jag ju ska veta att jag älskar och tänker på honom!

men det finns ju en baksida oxå.. såklart! det är folk som i varje sms eller samtal ska säga att de älskar en eller liknande... då tappar det värdet! att få höra fina saker lite då och d¨är mycket bättre för då känner man att personen menar det!

jag har vänner som avslutar sina samtal med deras killar med
- puss puss jag älskar dig!
jag fattar inte.. skulle bli så otrooooligt trött på att höra det heeela tiden!

sen finns ju folk som har skiiitsvårt för att säga söta saker o då får man aldrig höra nått fint om en själv... då börjar man ju undra varför personen i fråga är med en om den aldrig kan säga ens - jag tycker om dig!
och det spelar ingen roll att man säger nått fint till personen då får man till svar.. tack!

ja jag har haft nått av alla dessa förhållanden och jag säger bara

LAGOM ÄR BÄST!

hahahah puss på er! /Linnea


RSS 2.0