Sexiga ställningar...

Tänkte att det var dags för mig (Linnea) att ta upp sexställningar...
det finns ju ca en miljon olika man kan ju tillsammans med sin sexpartner komma på massor med roliga ställningar eller så kan man pröva nån av dessa...

Men först VILKEN ÄR DIN FAVORIT STÄLLNING? Svara gärna i kommentarsfältet =)



Tjejen och killen skedar, sen lyfter tjejen på sitt ena ben och killen lägger sitt ena ben över tjejens och tränger in snett bakifrån!
Mycket bra ställning för då kan killen lätt samtidigt smeka tjejens klitoris och bröst!



Killen sätter sig i en stol, i soffan eller i en fotölj.Tjejen sätter sig gränsle i killens knä men har fötterna på sätet. Denna ställning är som att rida fast bättre för killen kommer djupare in och som "vanlig ridning" så kan tjejen bestämma takt själv!
I denna ställning är det mysigt att titta varann i ögonen och kyssas passionerat. Killen kan även smeka brösten.



Ja detta är lite av en jobbig ställning om man inte är stark i ryggen... killen ska sitta i ex soffan och så sätter sig tjejen gänsle över och lutar sig långt bakåt så att hon når ner med händerna i golvet. killen håller i tjejens ben och hjälper till att röra sig fram å tillbaka..
det är lite extra skönt att låta huvet luta ner så blodet strömmar... man känner sig lite yr och det förhöjer känslan.
I denna ställning kan killen hjälpa till genom att smeka kitoris, mycket skönt!



Här ligger tjejen på rygg och killen åvanpå kön mot kön.


Som sagt finns det en hel del olika ställningar och man brukar snabbt hitta sin personliga favorit! jag tycker att sex blir 100 gånger bättre om man smeker och kysser varann mycket under sexakten o inte bara "juckar" på!!
Sen är det ju jätteviktigt med förspel!
Men jag ska erkänna att en snabbis är det inge fel på heller hahahah

Vill gärna tillägga att om din kille är lite stubbig mellan benen är det såå skönt att sitta gränsle över (rida) och gnida sin klitoris emot det!!

(alla bilder kommer från Cosmopolitans hemsida)

Sen hittade jag några (skämt) ställningar som man nog inte ska ge sig på haha men de var så roliga att jag vill ha med dem... dock finns inga bilder till dessa... ni kommer förstå varför!

Rodeo:
Ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån.
Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: "Din syster gillar också den här ställningen".
Håll dig kvar i 8 sekunder.

Piraten:
Du tar din tjej bakifrån... precis när du ska komma spottar du henne på ryggen så hon vänder sig om och tror att du kommit.. Då sprutar du henne i ögat och sparkar henne på ena smalbenet. Hon kommer att hoppa på ett ben och hålla för ena ögat som en pirat.

Indianen:
Du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt...Sen medans hon skriker slår du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahahah ahah"

Spindelmannen:
Du tar din fruga bakifrån, låtsas komma, men lägger satsen i handen. Sedan när hon ställer sig upp kastar du satsen på henne och skriker "GO SPIDERWEB GO!!"

Angry dragon:
Hon suger av dig dig och precis när du ska komma så trycker du in den så långt du kan. Det kommer då att spruta ut ur hennes näsa "likt en arg drake"

Spöket:
Du ställer dig och tar tjejen bakifrån vid ett fönster; sen har du en kompis gömd i en garderob (etc) och sen tar du ut den och han får ta över sen springer du ut och ställer dig framför fönstret och vinkar.

Grisen:
Du tar henne bakifrån sen trycker du snabbt och hårt in den i 2an, så hon skriker till och drar upp huvet. Då trycker du upp ett finger i varje näsborre och drar upp näsan så hon ser ut som en gris.


hahaha fifan för att jag skrattar åt dessa hahaha =)

/ Linnea


Kommentarer
Postat av: Svenne

hahahahah du är så jävla bra Linnea!

2010-01-12 @ 10:31:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0